Johanna Karlsson

Välkommen till min blogg. jkarlsson.webblogg.se

Hipp hipp hurra....

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag!.

Idag har jag hunnit med mycket mer än vad jag brukar hinna med på en ledig dag. Vaknade runt 7 och grattade mamma. Och efter det kunde jag så klart inte somna om :/... Typiskt. Så jag satte på en av mina favorit filmer. Stolthet och fördom heter den på svenska. Så bra!!! Enligt mig ;). Efter det städade jag lite i huset, eftersom vi skulle ha kalas i kväll. Efter det gjorde jag skink och ost paj till lunch. Jag trodde det skulle gå snabbt och enkelt. Men ack nej... Jag tittade aldrig igenom hela receptet hur man gjorde. Så det tog nog sammanlagt 2 timmar att göra den där pajen. Men den blev godkänd av brorsan iallafall ;). Och nu för en lite stund sedan hade vi kalas för mamma. Såndet är vad jag har gjort idag ;).

-----------------------------kommentera----------------------------------
Eftersom att detta är min första blogg ,ever!!!! Så skulle jag vilja få lite tips på vad jag ska göra för att min blogg ska bli bättre. Så kommentera gärna!!! ;D



Bild 1: hembakad skink och ost paj, by me!!!
2: jag idag, med lite krullar i håret. 
3: en av favorit filmerna. 

Tjabba tjena!

Kategori: Allmänt

Hej, hur har eran dag varit ? Min har iallafall varit bra, med mycket skratt. 
Vid ett tiden träffade jag två av mina bästa vänner för att fixa en sak. Sedan gick vi hem till en av kompisarna. Och där dog vi typ av skratt!!! :D. Har inte skrattat så mycket på länge ;). 
Efter det gick jag och tittade lite på min bror som tränade innebandy. Det är ganska kul att se småkillar runt 6 års åldern spela innebandy ;). 
Bjuder på en bild från dagen.

Storm !?!

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan, sitter just nu nerbäddad i min säng med go music i öronen. Har inte gjort så mycket mer än att tittat igenom lite blad man fått från olika gymnasium. Jag börjar få panik för jag vet inget typ. Inte vilken linje eller skola!!. 

Kom hem från simningen innan (som simtränare). Jag och mamma gick hem! Asså Gud , vad det blåste och regnade. Det ska verkligen bli storm asså. Jag hoppas att det inte stannar så länge iallafall. 
Ha det så bra alla läsare ;). Och en sak till...... GÅ INTE UT!!!  



We <3 it !

Kategori: Allmänt





Hbg!!

Kategori: Allmänt

Hej, mina vänner. Under denna helgen har jag inte bloggat något allas :/. Sorry !!!. Men har inte hunnit. I fredags var 9:orna i Helsingborg.
Och det var en oförglömlig resa!!. Det är nog fler som håller med mig om det ;). 
Sedan så har jag sovit över hos faster. Från fredags till igår. Så hade inget internet där. Så kunde inte blogga :/. Men jag och mina bröder hade det kul där. Vi var ute i skogen och bakade m.m. Men idag där imot så har jag inte varit på så bra humör. Vet inte varför. Men får se om det blir bättre snart. Ska nämligen upp till sporthallen och titta på innebandy senare. Då min bror spelar ;). Så då blir det att man gärna går och peppar brorsan ;). 
Men nu ska jag fortsätta att inte göra något. Så vi höres vänner!!!
I hbg dock tog en av mina bästa kompisar kortet. Så hon saknas på fotot :(.

Hej

Kategori: Allmänt

Tja, sitter just nu och tittar på Dallas. Har haft en bra dag i skolan. Förutom att jag vaknade 25min innan skol start. 
Och då var det ändå sovmorgon!! Inte bra, inte bra!! Men, men kom inte försent i allafall ;). Idag var jag på utvecklings samtal och sedan jobbade. Igår var jag på gumnasie mässa. Det var riktigt kul att få reda på mer om linjerna och se hur det ser ut där. Imorgon så drar vi till Helsingborg!!! Wohow!!!!
Är as taggad!!. 



Dagens outfit

Kategori: Allmänt





We heart it <3

Kategori: Allmänt







Månadens horoskop

Kategori: Allmänt

Väduren: 21/3- 20/4
Något gör att det inte känns helt okej i skolan. Du kan trösta dig med att allt tyder på att det blir roligare efter lovet. Mysiga kvällar med polarna väntar och mycket tyder på en resa. Du är lätt att umgås med och du tar gärna på dig ledarrollen. Du som är upptagen får massor av kärlek. Singeln har chans att haffa eftertraktad goding. Du får även tillfälle att vis dig duktig på praktiska sysslor. 

Detta är horoskopet för mig denna månaden. Fyller år den 28 mars, så jag är alltså väduren. Faktum är att detta horoskopet passar ganska bra in på mig just nu ;).

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Hallo, idag slutade vi tidigt och då stack jag och tjejerna till pappas bistro och åt lunch. Det var gott!!. Dock var ju typ halv a-torp där... Haha ;) ne, men det var riktigt många som skulle äta i allafall. Efter det hängde vi lite. Och när jag och några kompisar skulle gå till törås. Där mamma senare hämtade mig. Så såg vi en överkörd katt. Så då började vi gå och knacka hus. 
Att inte folk bryr sig asså. 
Vi frågade flera stykna om det var deras katt eller om de visste vems det var. Och de svarade typ: nej, men jag såg när den blev på körd och andra typ bara men sparka in den till trottoaren. Har inte folk känslor nu förtiden!!. Blir så förbannad!. Tänk om det var en människa som låg där. Skulle de inte bry sig då!!! 

Aja, vi hittade inte ägaren. Men jag såg sedan att en som vi pratade var ute och frågade andra. Kom lite från vad jag hade gjort idag. Men man blir ju så förbannad på sådant. Särskilt på den som kört över den starkas katten. 

Men nu blir det att städa rummet för min del. Vi hörs senare. 
En bild på pizzan idag ;)


Godmorgon ;)

Kategori: Allmänt

Godmorgon allesammans. Ska snart gå och fixa mig inför skolan. Så skön skoldag idag. Slutar kl halv tolv och då ska jag och tjejerna (the kakz) luncha. Haha, the kakz kallar vi oss själva... Men det är en lång historia, varför vi har just det. ;). Men nu måste jag sticka hörs senare ;D 

Natti

Kategori: Allmänt



Things happen

Kategori: Allmänt

Hej, sitter just nu och bara slappar i sängen med skön musik. Hade simskolan innan och det gick bra. Har inga speciella läxor denna veckan. Så det är skönt. 
Asså idag har jag frusit ganska mycket. Man känner verkligen att det börja bli vinter nu. Jag tycker om alla årstider. Och längtar värkligen till vintern. Men jag hatar att frysa och att det är kallt på vinter. Men annars är vintern så fin och mysig. 



Här är lite bilder från i sommar. Jag i blont hår, gyllenetider och Öland. Då det var varmt och skönt!

In school

Kategori: Allmänt

Hej hej, sitter just nu i kaféterian med jiotta. Vi sitter och tittar på våra omdömen sim vi fick i fredags. Det ser bra ut ;). Innan hade vi matte och nu håltimma. Fick reda på att Avicii släppte förhandsbiljetter nyss... Men biljetterna släpps på fredag!!! Jag vill så gärna gå, men vi får se hur det blir med det ;)!! 
Vi hörs senare läsare ;) 
P.s är så trött på detta regn, vad tycker ni ? 


Solsidan

Kategori: Allmänt


Solsidan just nu ;)

Veckan framöver

Kategori: Allmänt

Hej, jag lovade att skriva vad som kommer att hända under min vecka. Så såhär ser min vecka ut.
Mån: slutar 15.30. Och har simskola.

Tis: slutar 11.30. Ska troligtvis gå ut och äta med kompisar då och senare på kvällen träning. 

Ons: slutar 15.30 med temadag i skolan. Sedan på kvällen är det att besöka gymnasiet.. Tagga!!

To: sovmorgon. Slutar 15.30. Senare ska jag jobba och så har jag utvecklings samtal. 

Och sist men det man sett fram imot längst.... 
Fre: sovmorgon till 10.00 och då går bussen till Helsingborg. Gud vad jag längtar!!! 
Staden Helsingborg !!!

Tjena

Kategori: Allmänt

Hej, kom precis hem från min faster där hela familjen åt kvällsmat. Idag har jag faster, mamma och lillebror varit på julmarknad och även shoppat lite i Värnamo. Det var väldigt mysigt att gå runt på julmarknad. Men det känns dock lite konstigt att det snart är jul igen... Det var ju precis sommar liksom!!! Aja, när jag kom hem från allt shoppande. Så började jag att förbereda mig inför onsdag. Då vi har utklännings dag eller vad det heter i skolan. Det är halloween tema!!, som ni säkert redan kunde lista ut ;). Veckan framöver i skolan kommer vara så himla nice, har dock ett prov i so. Men annars så ser jag fram i mot denna skolvecka som kommer. Mer vad som händer i veckan som kommer, skriver jag imorgon. Nu vill jag bara gå och lägga mig.  

En gamal random bild på mig.

PS. Har världens träningsvärk sen igår!!! Kan inte skratta då det gör ont i magen.. ;) heh, aj!!!.

Trött....

Kategori: Allmänt

Tänkte bara göra ett snabb inlägg innan jag hoppar in i duschen. 
Kom på att alla inlägg idag har varit snabb inlägg... Aja,här får ni ett till ;). Kom hem från träningen för en halvtimme sedan. Asså Gud vad jobbigt det var!!! Kommer inte kunna gå imorgon ... Men det är bra ;)!!! Då vet jag att jag har tränat hårt!! Sedan jag kom hem har jag hunnit äta. Men nu ska jag hoppa in i duschen. Vi höres senare ;)

Jag just nu ;)... Haha

Träning

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att träningen ska börja ;). Kommer vara helt slut efteråt !!

Engelska

Kategori: Allmänt


Film på engelskan är soft !!! ;D

Dagens outfit

Kategori: Allmänt






Snabb inlägg

Kategori: Allmänt

Mellis nu och sen kemiplugg inför provet imorgon. 
Senare kanske jag går på träningen också. Det berorpå hur bra jag pluggar senare.
Dagens mellanmål!

Dagens

Kategori: Allmänt



Sorry för den dåliga bild kvalitén !

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej, jag sa att jag skulle vara mer aktiv på bloggen under helgen.. Men inte!! Det är alltid så att när jag inte har något roligt att skriva om så vill jag blogga. Och alltid när jag har mycket jag kan blogga om, så glömmer jag tyvärr av att blogga :/. Men jag ska ändra på det!!!!

Igår var jag barn- och hundvakt. Förmiddagen bestod av att städa rummet. Och på efter middagen var jag ute och gick med hund, lillebror och en av mina bästa vänner. Det var skönt, då det var riktigt höstväder. Senare på kvällen lagade jag mat till syskonen. Det blev spagetti och köttfärssås, smaskens;)!! Strax efter kom min bestie,Signe. Som tillbringade kvällen med oss. Vi åt chockladpudding och hade det trevligt ;)
Idag däri mot har jag bara slappat. Tog en snabb jogging runda dock efter lunchen ;) 


Några av de lite random bilderna som vi tog igår..

Länge sedan....

Kategori: Allmänt

Hej, vet att jag inte har bloggat på ett tag och jag har fått höra det från mina kära läsare;)......men tyvärr har det varit väldigt mycket i både skolan och i min vardag. Men i helgen kommer bloggningen bli bättre. 

Idag hade jag sista lektionen i idrott som slutade kl 13.15. Där efter gick jag hem och gick ut med Dino (kusinen).... Hehe nej, skojar bara. Det är min fasters hund men jag säger kusinen. Så knäpp är jag ;). Efter det åt ja mellanmål och sedan stack jag på träning. Den var as jobbig. Men nu sitter jag i allafall och tittar på idol. Missade tyvärr the fooo på 1:an innan :((.... Men får se det på SVT play imorgon. 
Vi höres, kram Johanna 

Sitter framför tv:en med en (nästan tom) skål med popcorn och saft..... Fredags mys !!!

21:25

Kategori: Allmänt

Hej, ligger i sängen just nu och tittar på the o.c. Har gjort lite på uppsatsen idag (hela dan rättare sagt)... Det är svårt att få med så mycket som möjligt på bara fyra sidor och att få det snyggt och lätt läst också!!!. Men iallafall har sovmorgon imorgon. Så jag hoppas att jag hinner med lite imorgon med iallafall. 
Vi ska ha bad imorgon också,tagga!!!
Alla som för någon anledning missar idrotten blir as glada för att dom missar, förutom jag då... Som sticker ut i mängden och blir överlycklig för att vi ska ha bad!!!
En bild på mig för några dagar sedan.

Guten Tag!!!!

Kategori: Allmänt

Tjena tjena, sitter just nu i sängen med en skål med nudlar och ska börja skriva en uppsats!!!!... So har varit roligt fram tills nu!!!! Asså uppsatsen är om hinduism och ska vara inlämnad imorgon... Och jag har bara skrivit ett par meningar... Shot me!!! Och efter det ska vi skriva en till uppsats och när man är klar med det ska vi ha prov på båda uppsatserna!!! Allvarligt, school sucks!!!! 

Idag har jag i alla fall inte gjort mer en att följa schemat. Det som var bra i skolan  idag var glassen idag typ... Jag och mina kompisar köpte varsin glass efter lunchen idag .... Smaskens!!!





Life sucks..

Kategori: Allmänt

... Hahah, nej, skojar bara!!! Men det känns som det just nu. Har inte kännt av den här pressen i skolan innan .... Men nu helt plötsligt så händer det as mycket. Vi har prov, vi ska titta på gymnasium och vi ska vet vad vi vill bli när vi blir stora typ.... Alltså livet är bra tufft ibland alltså!!!! ......
Idag har jag inte gjort så mycket än att jag har suttit och läst en bok ( ondskan) som ska vara färdig läst imorgon. Jag hade ungefär 100 sidor kvar när jag kom hem från skolan idag vid 2. Och nu har jag mindre än 50 iallafall .... Så det är jag glad för!!! Men mindre glad för alla prov vi har fram över!!!! Men, men... Det är bara att börja plugga ;) 
Jag just nu mitt i plugget....

Random inlägg...

Kategori: Allmänt




Sitter just nu och myser i mysen med bestie ;)... Hehehe

Face Time..

Kategori: Allmänt


Sitter och FaceTime:ar med besties!!

7 oktober

Kategori: Allmänt


Anderstorps simhall

Hej, sitter just nu och ska börja läsa ondskan boken. Men tänkte först göra ett snabbt inlägg. Min dag har varit soft... Hade första lektionen i matte. Det är as jobbigt att börja räkna massa matte på morgonen. Men efter det har dagen bara rullat på med inga jobbig lektioner + att vi hade håltimme efter matten ;)!!

Kom hem från simhallen för en kvart sedan. För er som inte vet så har jag simmat i flera år tidigare. Men slutade för ungefär 3 år sedan. Och föra året så började jag som simlärare ... Så det är jag varje måndag!! Det är så kul att se dom utvecklas från att inte kunna simma, till att kunna simma flera längder!!!..

Men a det är vad jag har gjort idag hittills .... 
Boken vi läser i skolan just nu

ett par byxor

Kategori: Allmänt

Ask.fm

Kategori: Allmänt

Fråga mig på ask.fm!!! Jag heter johkar98 ;)


God morgon

Kategori: Allmänt

Idag är det en ny vecka, med nya tag. 
Orkar egentligen inte gå upp ur sängen. Men måste då jag ska hinna äta och duscha innan skolan. Jag vill bara säga tack igen till alla er som läser min blogg.  Jag såg att jag hade sammanlagt 32st sidovisningar helt sjukt!!... 
Hoppas ni får en bra start på dagen !!!


Omg..

Kategori: Allmänt

Gick in en snabbis för att se dagens 
 statistik... Och ser att jag har haft fler läsare på bloggen än vad jag någonsin har haft!!  Okej, ni tänker säkert så här nu att "det är ju bara 26st". Men för mig är det otroligt många. Så tack för att ni läser min blogg!!!!!

New pants

Kategori: Allmänt

Jag var ju i Jönköping föra veckan och då köpte jag denna tröjan...
Som jag dock inte var helt 100% säker om jag ville ha den. Men idag åkte mina föräldrar till Jönköping för att köpa lite nya möbler. Och då bestämde jag mig för att lämna tillbaka denna tröja. Och istället köpa dessa ur snygga byxor!!!
Jag har länge tittat på dessa byxor. Men har tvekat lite om jag verkligen vill ha dom eller ej. Men är helt förälskad i dem nu. Så det var snällt av min mor att byta tröjan till ett par nya byxor ;)..

#heartbreaker

Kategori: Allmänt







Hej, ni visste säkert inte att jag är en belieber. Men då vet ni det nu;). Justin kommer under de 10 veckorna fram över släppa en ny låt varje söndag (måndag för oss i Sverige ). Och imorgon så kommer Heartbreaker ut!!! Är helt hyper!!! .... 
Är det några av er läsare som är beliebers?? Kommentera gärna i så fall !!! ;)

Hej hej

Kategori: Allmänt

Jag vet!!... Jag har inte bloggat på nästan hela helgen. Men jag har inte haft ork... 

I helgen har jag bara tagit det lugnt. Har även gjort läxa, har en halv bok att läsa klart till på onsdag... Shot me!!!! 
Haha ne, skojarbara ;) sitter just nu och lyssnar på Nicole & cloes podcast. Tycker det är as kul att sitta och lyssna på deras podcast, de har alltid så bra saker att säga. Sedan är det bara för mig att ta mig i kragen och börja städa mitt rum ://, det ser ut som en soptipp typ!!!! Jag hatar rent ut sagt att städa... Men någon gång måste man ju ;) 
Vi hörs senare bloggen :) 

En liten random bild på mig ;)

My top 5 blogs....

Kategori: Allmänt

Mina topp 5 bloggar jag läser.

1. Kenzas blogg: hittar ni här http://kenzas.se 
2. Andreas blogg: hittar ni här http://andreahedenstedt.se 
3. Nicoles blogg: hittar ni här http://nyheter24.se/modette/nickys/2013/10/04/babyliss-secret-curl/ 
4. Zaras blogg: hittar ni här http://zarish.blogg.se
5.Chloes blogg:hittar ni här http://nyheter24.se/modette/chloeschuterman/ 

Random bilder

Kategori: Allmänt







Jag kände för att ta lite ego pics!!... Haha ;)

....

Kategori: Allmänt






Dagens outfit

Kategori: Allmänt






Min dag

Kategori: Allmänt

Hej, min dag har varit ganska soft. Har varit i gislaved halva dagen och andra halvan i skolan. Dagen började med att gå på don't drink and drive på gislaved gymnasiums parkering. Där fick man prova på lite olika saker och så på köpet fick man se snygg gymnasium killar ;). Efter det gick vi vidare. Då tjejerna gick till ungdomsmottagning och killarna på konsthallen och sedan.bytte vi. Efter det fick vi en halvtimme i gislaved. Så jag och mina bästisar gick och köpte lite kakor i väntan på bussen. När vi kom tillbaka till skolan hade vi lektioner efter schemat. Och snart ska jag bege mig mot församlingshemmet för åter träff med konfan. Det ska bli kul ;).... Även om man ser alla i skolan dagligen. 
Men vi hörs "läsare" ;)



Hej hej

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag på bussen påväg till gislaved. Med hela klassen och halva parallellklassen. Skriver om vad vi ska göra ( har gjort) senare.


Hello october

Kategori: Allmänt





Tja

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och väntar på att få börja bildlektionen. Var riktigt trött idag på morgonen då jag var uppe och skrev med en av mina bästa kompisar till typ kl11 ...hehe ;). Men annars har dagen hittills varit bra. Fick reda på att snyggingen inte kommer förens nästa vecka :/.....